Göteborgs begravningbyrå

Begravningen

Ni vet vad som funkar bäst för er och vi på Göteborgs begravningsbyrå är här som bollplank och ledsagare i processen för en begravning.

Att dela sorgen

Begravningen ger en möjlighet till sista avsked och utformas efter den avlidnes och de efterlevandes önskemål. Begravningen kan antingen vara religiös eller borgerlig. Vår uppgift på Göteborgs Begravningsbyrå är att lyssna och ge råd om utformningen av begravningsakten och genomföra den så som de anhöriga har bestämt. Många har i sorgens stund svårt att uttrycka sina tankar och vi finns här för att hjälpa till att bringa klarhet.

 

Det är omtänksamt och respektfullt att delta på begravningar, även om du är avlägsen släkting eller vän till den avlidne. Din närvaro betyder mycket för familjen. Vid ett dödsfall blir många berörda, inte bara de som står allra närmast, utan även du som kanske är vän, arbetskamrat, släkting, granne eller vårdpersonal. Det är en ovan situation och det finns ofta en del frågor om hur man ska bete sig. Vi har på den här sidan samlat lite information som kan vara till hjälp i en sådan situation.

 

’Vi har lång erfarenhet av begravningar och kan även hjälpa er med alla juridiska tjänster som behövs vid ett dödsfall. Vill du veta mer eller komma i kontakt med oss på Göteborgs Begravningsbyrå är du varmt välkommen att höra av dig.